Toelichting

Wat kun je van de drive-in shows van Marcomusic Verwachten?

Marcomusic verzorgt drive-in shows. Dat wil zeggen dat wij muziek draaien op de door u aangegeven locatie. Het geheel wordt opgeluisterd door een uitgebreide lichtshow en tevens worden op een scherm videoclips en afbeeldingen vertoond. Over de mogelijkheden wordt op de pagina shows verdere uitleg gegeven.

Het doel van Marcomusic is: Het verzorgen van een feestavond, die verloopt naar wens van de klant. Om dit doel te bereiken, hebben we hieronder een aantal stappen voor u uitgewerkt.

  • Oriënterend gesprek
  • Overeenkomst + voorwaarden
  • Voorgesprek
  • Het feest
  • Feedback

Oriënterend gesprek

In dit gesprek maakt u voor het eerst kennis met de DJ’s van Marcomusic. Nadat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen proberen uit te zoeken wat uw verwachtingen zijn van een drive-in show in het algemeen en Marcomusic in het bijzonder. Wij leggen uit wat de mogelijkheden zijn en op welke manier wij aan uw wensen kunnen voldoen. Ook maken we een offerte gebaseerd op uw wensen. Een week na dit gesprek zullen we contact met u opnemen om te horen of u besloten heeft met ons in zee te gaan. Kiest u op dit moment niet voor Marcomusic, zijn er verder geen verplichtingen of kosten verschuldigd. Beslist u om een drive-in show bij Marcomusic te boeken, is het tijd voor de volgende stap.

Overeenkomst+voorwaarden

U heeft een show geboekt bij Marcomusic. Vanaf hier nemen wij alle zorgen met betrekking tot de muziek uit handen. U krijgt van ons een overeenkomst waarin onze afspraken staan vermeld. Zaken als begin-en eindtijd locatie tijd om op te bouwen enz. staan vermeld in deze overeenkomst. Deze overeenkomst is bindend voor beide partijen zodat u er zeker van kan zijn dat onze DJ’s op de juiste tijd op de juiste locatie aanwezig zullen zijn en naar beste behoren zullen presteren. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij enkele voorwaarden gesteld. Zaken welke van belang zijn om de beloofde show uit te kunnen voeren zoals: spanningsvoorzieningen, bereikbaarheid, ruimte enzovoorts zijn op schrift gezet en worden met de overeenkomst meegestuurd.

Voorgesprek

Zes tot vier weken voor het feest vindt het voorgesprek plaats. Bij dit gesprek zijn de DJ’s aanwezig die uw feest zullen verzorgen. Zij zullen met u het verloop van de feestavond doornemen vanaf opbouwen tot afbouwen. Zaken als een opening  en afsluiting zullen besproken worden evenals het aantal personen, definitieve starttijd en ga zo maar door. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk welke muziek gaan we draaien en welke muziek NIET. Alles wordt vastgelegd en enkele dagen na het gesprek ontvangt u een verslag hiervan per mail toegestuurd.

Het Feest

Op de avond van het feest zullen de Marcomusic DJ’s op de afgesproken tijd aanwezig zijn op de locatie om de show op te bouwen. Op het moment dat de Show gereed is zal, in overleg met de locatie een soundcheck plaatsvinden waarna wordt overgegaan op achtergrondmuziek. Als iedereen is gearriveerd zal volgens afspraak het geluidsniveau langzaam omhoog gaan en zal de feestavond van start gaan met de opening zoals deze is vastgelegd in het voorgesprek.

Feedback

Het is voor ons belangrijk te weten hoe u de feestavond heeft ervaren. Daarom zullen wij in de week nadat het feest heeft plaatsgevonden een mail naar u versturen met het verzoek enkele vragen te beantwoorden. Door deze vragen te beantwoorden helpt u Marcomusic om zich steeds verder te ontwikkelen en u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.